93bb26_8314b05d8697495084a8973593a77ee0_

THE TJIAS VILLA SINGAPORE

The brief was to create a family home, one that the growing children would look forward to going back to in their adult years, with their friends, with their spouses, and their children.

The brief also asked that the living area can be used with air-conditioning or without and that it be directly connected to the garden, to a terrace and to the swimming-pool.

Thus, we designed the house to address this brief and succeeded. We have seen parties in the house, fully open and it feels just like a garden party, we have seen it with private dinners all air-conditioned. Time has also proven that the children are coming back, because the house gives them the flexibility to have their own space while still being together with the family.

> Skills We Used: Architecture – interior Design – Lighting Design